Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Ministrul Transporturilor, despre loturile 1 şi 2 ale autostrăzii Sebeş-Turda: „Sfârşitul lunii noiembrie pentru finalizarea acestor lucrări poate fi unul fezabil”

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că loturile 1 şi 2 ale autostrăzii Sebeş-Turda ar putea fi gata până la sfârşitul lunii noiembrie.

În ceea ce priveşte lotul 2, Lucian Bode a menţionat că „avem angajamentul lor că acest lucru se va întâmpla. Din punctul nostru de vedere, solicitarea de a acorda acea extensie de timp este fezabilă şi o vom realiza la începutul săptămânii viitoare. Aşadar, şi pentru lotul 2, cu extensia de timp acordată, termenul de sfârşitul lunii noiembrie pentru finalizarea acestor lucrări poate fi unul fezabil, un termen pe care antreprenorul şi-l asumă pentru a nu ştiu câta oară, în prezenţa noastră”, a afirmat Bode.

Premierul Ludovic Orban a declarat că lucrările pe aceste tronsoane pot fi încheiate la termenul avansat de antreprenori pentru sfârşitul lunii noiembrie.

“Din punct de vedere tehnic, al avizelor lucrărilor de deviere a reţelelor, din punctul de vedere al tuturor autorizaţiilor, nu mai există nicio oprelişte. Din punctul de vedere al asigurării finanţării suntem pregătiţi, plătim toate lucrările în conformitate cu prevederile contractuale. În momentul de faţă, pentru finalizarea celor două tronsoane de autostradă la termen, nu este necesară decât mobilizarea constructorilor”, a declarat Ludovic Orban.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii