Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Ministrul Transporturilor: „Ar trebui ca până la finalul anului să fie deschiși traficului 80 km de autostradă”

 Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode speră ca până la finalului anului, toate tronsoanele de autostradă unde lucrările sunt gata în proporţie de 90%, adică peste 80 de kilometri în total, să fie date în folosință.
shutterstock_541933639

“În acest moment se lucrează pe 219 kilometri de autostradă, drum expres şi variante ocolitoare, şi credem că până la sfârşitul anului vom putea da ordine de începere a lucrărilor pentru încă 86 de kilometri de autostradă, drum expres şi variante ocolitoare”, a completat ministrul în cadrul unei conferințe de presă, notează Agerpres.

Potrivit acestuia, lucrările sunt foarte avansate pe Autostrada Transilvania, unde în august vor fi finalizaţi 25 de kilometri. „Avem toate condiţiile să fie daţi în trafic, pe VO (varianta ocolitoare – n.r.) Bacău, apoi pe cei 10 kilometri dintre Râşnov şi Cristian, unde antreprenorul s-a angajat că va finaliza cu opt luni mai devreme decât prevede contractul. De asemenea, la Rădăuţi, antreprenorul s-a angajat să finalizeze în acest an varianta ocolitoare. Deci acestea sunt obiectivele unde avem un progres fizic de 90% şi care vor putea fi date în trafic în acest an. De asemenea, Sebeş-Turda, cu cele două loturi, unde avem progres de peste 90%, noi ne dorim să fie finalizate şi date în trafic în acest an”, a conchis ministrul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii