Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Ministrul Sportului: S-ar putea relua unele competiții sportive în spații închise

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a declarat miercuri că ia în considerare reluarea unor competiții sportive în spații închise
 aboneaza-te
shutterstock_709217170

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a declarat miercuri că ia în considerare reluarea unor competiții sportive în spații închise, conform Digi24.

Decizia a fost luată în calcul după  întâlnire a ministrului Sportului cu reprezentanții federațiilor sportive FR Tenis de Masă, FR Scrimă, FR Atletism, FR Judo, FR Gimnastică Ritmică, FR Gimnastică, FR Lupte, FR Kaiac-canoe, FR Haltere, FR Box, FR Tir Sportiv, FR Bob şi Sanie, FR Nataţie şi FR Canotaj.

Ministrul a afirmat că “luăm în calcul reluarea competiţiilor pentru acele discipline care se pot practica în condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii”.

Subiectul va fi discutat între Ministerul Sănătății, reprezentanții sporturilor vizate, ministrul Ionuț Stroe și oficialii INSP.

„Există sporturi precum tenisul de masă, scrima, şahul, tirul sportiv sau halterele, ca să dau doar câteva exemple, unde nu sunt probleme în a asigura distanţarea între participanţi sau alte măsuri de protecţie, astfel încât să minimizăm riscul de infectare”, a declarat Ionuț Stroe.

Acesta a mai adăugat că este a treia săptămână consecutivă de discuții cu federațiile sportive deoarece dorea să știe cum decurg antrenamentele și pregătirile pentru reluarea eventualelor competiții pe timp de pandemie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii