Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Ministrul Sănătăţii a făcut o vizită inopinată la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut, duminică, o vizită inopinată la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui. Aici este în derulare o anchetă disciplinară după ce un ambulanţier a folosit o autospecială pentru a-şi aduce fiica de pe litoral, confirmată cu noul coronavirus.    
 aboneaza-te
Nelu Tataru

Bărbatului i s-a făcut dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, transmite Agerpres.

Adolescenta adusă de pe litoral cu ambulanţa de către tatăl ei a participat anterior la o petrecere de majorat. Ea a fost testată deoarece prezenta simptome pentru COVID-19, dar nu a aşteptat rezultatul testului şi a plecat la mare. 

Ulterior, fata a fost confirmată cu noul coronavirus, iar cei 29 de adolescenţi care intraseră în contact cu ea şi au plecat la mare au fost aduşi în judeţ cu autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

O parte dintre ei au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2 şi internaţi în spitalul suport COVID-19 din Bârlad, iar alţii au fost izolaţi la domiciliu. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii