Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Ministrul Sănătății: Cel mai mic număr de cazuri Covid-19 în ultimele 24 de ore

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a adus o veste bună românilor, declarând că în ultimele 24 de ore s-a înregistrat cel mai mic număr de decese din cauza Covid-19, informează Agerpres.  
 aboneaza-te
nelu tataru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a oferit o veste bună românilor, declarând că în ultimele 24 de ore s-a înregistrat cel mai mic număr de decese din cauza Covid-19, informează Agerpres.

Nelu Tătaru a explicat: “124 de cazuri este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore, de la începutul pandemiei. Avem și cel mai mic număr de cazuri în terapie intensivă, 160, ceea ce ne certifică că suntem pe panta descendentă, urmând ca noi să gestionăm fiecare măsură de relaxare pe care am dat-o”, potrivit Digi 24.

De la 1 iunie se va aplica un nou pachet de măsuri de relaxare. Prin urmare, ministrul Sănătății a fost întrebat cum va fi gestionată noua situație. Acesta a răspuns “gestionăm cu precauție, cu aceeași precauție. Fiecare măsură de relaxare aduce după sine și un risc de o creștere a unei transmiteri comunitare”.

Dacă cetățenii vor respecta măsurile de prevenție și vor păstra distanța sociala, atunci trendul descendent al epidemiei de coronavirus va continua, a mai adăugat Nelu Tăraru. Din 15 iunie, este posibil să apară un nou pachet de măsuri de relaxare în funcție de evoluția lucrurilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii