Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Ministrul Sănătății: În august ne-am putea întoarce la o viață cvasi-normală

„Mergem spre a treia etapă de relaxare, pandemia e controlabilă”, a anunțat ministrul sănătății, Nelu Tătaru, vineri seara la Digi24. Totul depinde de evoluţia până în 15 iunie.
 aboneaza-te
Nelu Tataru

În prezent, pandemia este controlabilă și se află pe o pantă descendentă, astfel încât, dacă „vom respecta precauțiile și regulile de igienă, de distanţare socială în locurile publice, unde avem adunări populaționale, putem spune că vom merge și cu a treia etapă de relaxare după 15 iunie”, a declarat Nelu Tătaru. „Ne gândim ca la sfârşitul lui iulie – august, să ajungem la o viaţă cvasi-normală, urmând să fim pregătiţi în eventualitatea celui de-al doilea val”.

„Rămâne ca împreună cu INSP, cu Centrul Naţional de Control și Supraveghere a Bolilor Transmisibile să evaluăm fiecare zi a acestor relaxări având şi norme de aplicare, dar şi unele restricţii pe care le putem reimpune, în măsura în care vom vedea că măsura este nefavorabilă. Până acum nu avem un motiv real să ne gândim la aceste restricţii”, a mai spus ministrul sănătății.

Luni, 28 mai, premierul Ludovic Orban a anunțat noi măsuri de relaxare care vor intra în vigoare de la 1 iunie. Acestea pot fi consultate AICI.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii