Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu: „Am promis investiţii şi asta am făcut. Există o singură soluţie de a ieşi din criză”

Ministrul Finanțelor spune că alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiţii, nu spre cheltuieli neproductive, garantează o economie cu creştere mare neinflaţionistă în viitor.
 aboneaza-te
Florin Cîțu, ministrul Finantelor

„Am promis investiţii şi asta am făcut. Există o singură soluţie de a ieşi din criză: investiţii! În acelaşi timp, alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiţii, nu spre cheltuieli neproductive, garantează o economie cu creştere economică mare neinflaţionistă în viitor. În primele şase luni, în mijlocul celei mai mari crize economice am făcut un lucru fantastic (pentru mulţi imposibil). Am investit o sumă record. Cea mai mare sumă investită de Guvernul României în primele şase luni – 16,1 miliarde de lei. Asta înseamnă guvernare liberală”, susţine Cîţu.

Ministerul Finanţelor spune că “socialiştii de la PSD deţin recordul ruşinii- cele mai mici sume investite doi ani la rând (2017 şi 2018).”

“Investiţiile mari reprezintă încă un argument pentru care sunt optimist raţional atunci când vorbesc de revenirea economiei”, a mai scris Cîţu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii