Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Energie |
|

Ministrul Energiei: Peste 40% dintre clienți au optat pentru piața liberalizată de energie

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că un procent de peste 40% dintre clienţi au optat pentru piaţa liberalizată de energie, însă nu este suficient.  
Virgil-Popescu

Am depăşit 40% procent de consumatori care au optat pentru piaţa liberalizată. Nu e suficient, îi îndemn mai mult pe oameni să iasă din rutina de zi cu zi… Te complaci cu această idee: «las că mă duc mâine, las că mă duc mâine»… Sunt convins că vor avea un semnal de alarmă la finele lui iunie, când va dispărea acel discount de factură. La începutul lui iulie va fi iar o mutare dintr-un loc în altul în căutarea unei oferte mai bune”, a declarat Virgil Popescu, luni seară, potrivit www.b1.ro.

De asemenea, ministrul a vorbit și despre o posibilă creștere a prețurilor în sectorul energiei.

”Indiferent ce spun unii colegi din ANRE, că piața trebuie să fie liberă (…) nu cred că trebuie să avem o piaţă sălbatică, în care fiecare face ce vrea”, a mai declarat ministrul.

Clienții casnici pot primi, până la data de 30 iunie 2021, din partea furnizorului actual de energie cea mai bună ofertă, fără abonament. Aceștia vor putea beneficia de o reducere comercială care să acopere diferenţa dintre preţul din oferta de serviciu universal aplicabilă în primul semestru al anului 2021 şi preţul din oferta concurenţială cu valoarea cea mai mică.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii