Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

News |
|

Ministrul de externe al Ucrainei și secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare, incluși de Rusia pe lista persoanelor vizate de sancțiuni

Guvernul Rusiei a mărit numărul oficialilor ucraineni vizaţi de sancțiuni, fiind vorba de această dată de ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, și de secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare (NSDC) al Ucrainei, Oleksi Danilov.
Flags,Of,Russia,And,Ukraine,Behind,Pawns,On,The,Chessboard.

Lista persoanelor vizate de sancţiuni a fost aprobată de premierul rus, Mihail Mişustin. Persoanele respective vor fi vizate de restricţii economice speciale, anunţă portalul oficial de informații juridice, transmite Rador.

În total, 922 de persoane au fost incluse pe lista extinsă a persoanelor vizate de sancţiuni. Ultima dată lista a fost extinsă în luna decembrie a anului trecut, atunci erau incluse 849 de persoane pe listă. În luna noiembrie 2018, Rusia a introdus măsuri economice speciale împotriva a peste trei sute de persoane fizice și 68 de persoane juridice din Ucraina. Ulterior, lista a fost extinsă, numeroşi politicieni de rang înalt fiind incluși pe această listă.

Această decizie a fost un răspuns dat la pașii neprietenoși ale autorităţilor de la Kiev. Ucraina a impus sancțiuni la adresa Rusiei și a extins în mod repetat lista celor vizaţi de restricții, din cauza Crimeii.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii