Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Miniştrii Energiei din OPEC+ se reunesc pentru a discuta despre creșterea cotațiilor barilului de țiței

Marii producători de petrol se reunesc pentru a discuta despre perturbările de aprovizionare şi revenirea cererii după pandemia de coronavirus, care au împins preţul barilului de petrol peste pragul de 80 de dolari.
Petrol, combustibil, bani, carburanti, Oil,Refining,,A,Barrel,Of,Oil,,Us,Dollars.,Purchase,,Sale,

Cotația petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, iar situația este agravată de o creştere şi mai mare a preţurilor la gaze naturale, care au crescut cu 300% în acest an din cauza unor probleme de aprovizionare şi a producţiei reduse de alţi combustibili, transmite Reuters.

23 de mari producători de petrol, reprezentând ţările membre ale Organizaţiei Statelor Exportatoare de Petrol şi aliaţi precum Rusia, reuniţi sub umbrela OPEC+, au convenit în luna iulie să majoreze producţia cu 400.000 de barili pe zi în fiecare lună până cel puţin în luna aprilie 2022.

Mai multe surse din cadrul OPEC+ au declarat săptămână trecută pentru Reuters că producătorii de petrol au în vedere o majorare superioară celei convenite în luna iulie.

Cea mai apropiată lună în care ar putea avea loc o majorare a producţiei este noiembrie, având în vedere că la ultima reuniune a OPEC+ au fost decise volumele de producţie pentru luna octombrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii