Cautare
, Staff

Lideri |
|

Ministerul Finanțelor: Nu sunt dificultăți în ceea ce privește plata drepturilor salariale ale angajaților din cadrul Ministerului Apărării

Tudose a acceptat demisia lui Țuțuianu. Adrian Țuțuianu, ministrul Apărării, și-a pus demisia pe biroul premierului Mihai Tudose

În urma informațiilor apărute în mass-media vă comunicăm că nu sunt dificultăți în ceea ce privește plata drepturilor salariale ale angajaților din cadrul Ministerului Apărării Naționale. Totodată, precizăm că nu există astfel de probleme la niciun alt minister”, a anunțat Ministerul Finanțelor Publice.

În această dimineață, ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat, marţi, că salariile angajaţilor se vor plăti eşalonat în această lună, având în vedere că nu s-a făcut rectificarea bugetară. Soldele şi salariile nete, fără contribuţii şi impozit, vor fi achitate în data de 15 septembrie, iar banii de chirii, normă de hrană şi alte drepturi salariale vor fi acordaţi „în jurul datei de 25 septembrie, după rectificarea bugetară”.

În această după-amiază, premierul Mihai Tudose i-a convocat de urgenţă, la Palatul Victoria, pe ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, şi pe cel al Finanţelor, Ionuţ Mişa, pentru a cere explicaţii legate de comunicatul dat de MApN privind plata eşalonată a salariilor militarilor. După o întâlnire cu prim-ministrul Mihai Tudose pe tema salariilor militarilor, Ţuţuianu a declarat că şi-a dat demisia.

Primul-ministru a acceptat demisia lui Adrian Tuțuianu din funcția de ministru al Apărării Naționale. Demisia a fost trimisă la Palatul Cotroceni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii