Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Energie |
|

Ministerul Energiei a finalizat analiza dosarelor înscrise în programul Electric-Up

Analiza tuturor celor 2.536 de dosare înscrise în cadrul programului de finanțare Electric-Up a fost finalizată, a transmis miercuri Ministerul Energiei, care menționează că au fost transmise și notificări în vederea clarificării dosarelor incomplete.
electric up

Următoarea etapă constă în transmiterea şi evaluarea proiectelor tehnice. În acest sens, cei care au aplicat trebuie să verifice periodic conturile de utilizator, să se conformeze mesajelor primite şi să răspundă în termenele prevăzute de ghidul programului de finanţare, recomandă reprezentanţii instituţiei.

Ministerul Energiei, prin Direcţia Eficienţă Energetică, va veni în întâmpinarea solicitărilor celor care au depus pentru a finaliza cu succes aplicaţiile.

Prin Programul Electric-Up se acordă un ajutor de minimis întreprinderilor mici şi mijlocii precum şi beneficiarilor operatori economici care activează în domeniul HoReCa, în sumă maximă de 100.000 euro/beneficiar, reprezentând un suport financiar de până la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Finanţarea acordată în cadrul programului este destinată instalării sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp şi 100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul energetic naţional şi a staţiilor de reîncărcare de 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii