Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educatie |
|

Ministerul Educaţiei lansează două linii Telverde pentru informații cu privire la începerea noului an şcolar/universitar

Una dintre linii este destinată elevilor, studenţilor şi profesorilor, iar cea de a doua, reprezentanţilor şcolilor şi administraţiei publice locale care doresc consultanţă în materie de accesare a fondurilor europene prevăzute de OUG privind unele măsuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfăşurării în condiţii de prevenţie a activităţilor didactice aferente anului şcolar 2020/2021 în contextul riscului de infecţie cu coronavirus SARS-CoV-2, informează News.ro.
 aboneaza-te
educatie scoala

Ministerul Educaţiei şi Cercetării facilitează accesul rapid la informaţii  tuturor celor interesaţi de contextul educativ şi sanitar în care se va desfăşura activitatea didactică în  anul şcolar/universitar 2020-2021.

Prima linie Telverde – 0800 67 20 31 – va fi pusă la dispoziţia elevilor, studenţilor şi părinţilor, în vederea obţinerii de informaţii privind reluarea/desfăşurarea procesului instructiv-educativ.

A doua linie Telverde – 0800 67 20 32 – va fi destinată reprezentanţilor unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat şi administraţiei publice locale,  cu scopul de a oferi consultanţă în materie de accesare a fondurilor europene prevăzute prin OUG nr. 144/2020 (n.r. – privind unele măsuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfăşurării în condiţii de prevenţie a activităţilor didactice aferente anului şcolar 2020/2021 în contextul riscului de infecţie cu coronavirus SARS-CoV-2).

Ambele linii telefonice, gratuite, vor funcţiona de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 16:00, notează News.ro

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii