Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Ministerul Economiei va continua măsurile de ajutor pentru companiile private afectate de restricțiile impuse de pandemie

Bugetul alocat Ministerului Economiei va fi cheltuit în proporție de 92% pe ajutoare acordate companiilor private afectate de restricțiile impuse în pandemie, informează Radio România Actualități.
IMM
Cel mai recent program legiferat privește sprijinul pentru domeniul HoReCa, în cuantum de 20% din baza de calcul rezultată din desfășurarea activităților specifice turismului, notează Radio România Actualități.
Potrivit informațiilor oficiale, Ministerul Economiei va continua măsurile de ajutor pentru IMM-uri – 2.000 de euro pentru microîntreprinderi și granturi pentru capital de lucru – și va operaționaliza Măsura 3, granturi pentru investiții, blocată momentan până la remedierea unor probleme apărute la modul de selecție a firmelor solicitante.
În bugetul Ministerului Economiei mai sunt bani și pentru sprijinirea industriei cinematografice, stimularea exporturilor, Start-Up Nation România și programe de conservare sau de închidere a minelor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii