Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Ministerul Economiei a trimis 5.421 de contracte către antreprenorii care au aplicat pentru microgranturi

Ministerul Economiei a transmis joi 5.421 de contracte către antreprenorii care au aplicat pentru microgranturi în cadrul schemei 1 a programului pentru IMM-uri iar beneficiarii vor primi fondurile după ce vor semna aceste documente, informează Agerpres.
euro

Schema 1 prevede acordarea de microgranturi de 2.000 de euro pentru fiecare beneficiar.

Virgil Popescu, ministrul Economiei a scris pe Facebook: „5.421 de contracte au plecat aseară (joi seara, n.r.) către beneficiarii măsurii 1! MEEMA a transmis aseară 5.421 de contracte către antreprenorii care au aplicat pentru microgranturi în cadrul schemei 1 a programului pentru IMM-uri. Odată semnate de către beneficiari, aceştia din urmă vor intra în posesia fondurilor pentru care au aplicat. Conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă adoptate miercuri de Guvern, măsura va fi redeschisă, astfel încât toate fondurile alocate să fie accesate de către antreprenorii interesaţi”, conform Agerpres.

„Am aprobat modificările la Ordonanţa de Urgenţă 130. Este vorba de ordonanţa privind schemele de ajutor de stat de un miliard de euro pentru IMM-uri: schema 1 – microgranturi de 2.000 de euro, schema 2 – granturi pentru capital de lucru de până la 150.000 de euro şi schema 3 – granturi pentru investiţii de până la 200.000 de euro”, a precizat Virgil Popescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii