Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important IT & C and Energy news. Have a news tip? Drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

Ministerul Economiei a numit trei noi membri în Consiliul de Administrație al Plafar

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a numit trei membri în Consiliul de Administrație Plafar, pentru o perioadă de patru luni.
plafar

„În data de 29.04.2021, MEAT a hotărât numirea unor noi membri pentru o perioadă de 4 luni, selecția făcându-se din baza de CV-uri primite, ca
urmare a apelului făcut de către minister către asociații profesionale”, a anunțat ministerul.

Astfel, Marian Bălan, fost director de vânzări la SECOM și în prezent director general al European Food Industries România; Anamaria Chiriță, expertă în zona de corporate finance și banking și Dora Ramona Stoian, expert în resurse umane, s-au alăturat Consiliul de Administrație al Plafar.

„Obiectivele aferente perioadei de mandat sunt cele specifice perioadei incluzând: asigurarea elaborării BVC pentru anul în curs, urmărirea procedurilor de închidere a exercițiului financiar 2020, respectiv a asigurării procesului de raportare financiară pentru anul 2020 și a raportărilor financiare semestriale aferente 2021, precum și promovarea unui proiect de modificare a actului constitutiv”, informează ministerul.

Membrii înlocuiți sunt: Andrei Florea, Adrian Constantin Dincă și Camelia Luciana Sandu.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului deține Societatea Națională Plafar în proporție de 51%. În 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 9,3 milioane lei și un profit de 279.000 lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii