FacebookTwitterLinkedIn

”Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, prin Direcţia Generală Turism, demarează campania ‘Trăieşte, Munceşte, Pofteşte Româneşte!’, o iniţiativă dedicată românilor din diaspora, care s-au întors recent în ţară sau îşi doresc să o facă. Mesajul pe care dorim să îl transmitem este unul simplu: Vă aşteptăm acasă! Avem locuri de muncă pentru voi, în mod special în domeniul HoReCa”, informează ministerul într-un comunicat preluat de News.ro.

Emil-Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri – Direcţia Generală Turism, spune că prin această campanie autorităţile îşi doresc să le atragă atenţia românilor care s-au întors acasă din diaspora şi care au fost activi în acest domeniu, că există posibilităţi absolut onorabile şi interesante de a rămâne aici şi de a lucra în industria ospitalităţii din România.

Unul dintre motivele pentru care românii au hotărât să plece din ţară este nevoia de a asigura un trai de viaţă mai bun pentru cei dragi, însă acum mulţi au ales să revină acasă, fără să aibă un plan de rezervă, argumentează ministerul.