Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Ministerul Economiei lansează campania „Trăieşte, Munceşte, Pofteşte Româneşte!”, care se adresează românilor din diaspora

”Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, prin Direcţia Generală Turism, demarează campania ‘Trăieşte, Munceşte, Pofteşte Româneşte!’, o iniţiativă dedicată românilor din diaspora, care s-au întors recent în ţară sau îşi doresc să o facă. Mesajul pe care dorim să îl transmitem este unul simplu: Vă aşteptăm acasă! Avem locuri de muncă pentru voi, în mod special în domeniul HoReCa”, informează ministerul într-un comunicat preluat de News.ro.

Emil-Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri – Direcţia Generală Turism, spune că prin această campanie autorităţile îşi doresc să le atragă atenţia românilor care s-au întors acasă din diaspora şi care au fost activi în acest domeniu, că există posibilităţi absolut onorabile şi interesante de a rămâne aici şi de a lucra în industria ospitalităţii din România.

Unul dintre motivele pentru care românii au hotărât să plece din ţară este nevoia de a asigura un trai de viaţă mai bun pentru cei dragi, însă acum mulţi au ales să revină acasă, fără să aibă un plan de rezervă, argumentează ministerul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii