Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Minicomediile regizate de Kristóf Deák, laureat de Oscar, în premieră, în România, pe Paramount Channel

Paramount Channel difuzează în exclusivitate „(IN)conștient” în decembrie, o serie de comedii de scurt metraj realizate de regizorul maghiar Kristóf Deák, cunoscut publicului pentru „Sing”, câștigătorul premiului Oscar la categoria Best Live Action Short Film în 2017, informează Media Expres.
Inconstient

Cele 10 episoade ale serialului „(IN)conștient” se concentrează asupra vieții unui bărbat aflat în spital. Cu toate că acesta este în comă, având întreaga față bandajată, el și-a pierdut „inconștiența”, așa că simte și aude tot ce se petrece în jurul lui. Acțiunea se desfășoară în mare parte în jurul patului de spital al protagonistului, care interacționează cu diverse persoane – de la o asistentă până la un clovn – în moduri nu tocmai ortodoxe.

Umorul serialului rezidă în replicile extrem de sarcastice pe care le dă protagonistul, frecvent confruntat cu situații absurde. Totodată, (IN)conștient are și elemente de critică socială, de exemplu, încă din primul episod, protagonistul deplânge precaritatea condițiilor din spitale.

Serialul este o producție maghiară dublată în limba română.

Un episod durează aproximativ cinci minute, iar serialul va fi difuzat de luni până vineri, la ora 20:25 pe Paramount Channel.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii