Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Miniclip a preluat aproape 66% din acțiunile dezvoltatorului de jocuri Green Horse Games

Miniclip, lider global în industria de jocuri mobile, a preluat aproape 66% din acțiunile dezvoltatorului de jocuri Green Horse Games.
George Lemnaru

Miniclip a devenit astfel acționar majoritar la Green Horse Games, cu o participație de 65,88%.

Fondat în 2013 de către George Lemnaru, Green Horse Games este studioul din spatele jocului Football Rivals. Această tranzacție oferă companiei Miniclip oportunitatea de a intra în industria de gaming din România. Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

“Green Horse Games are misiunea, declarată de mult timp, de a dezvolta jocuri bazate pe comunitate care ajung să conecteze oameni din întreaga lume. Ne bucurăm să avem Miniclip ca investitor strategic, este o perioadă extraordinară atât pentru noi, cât și pentru industria de gaming din România, aflată în continuă dezvoltare. Noi, ca echipă, suntem foarte încântați să avem ocazia de a lucra îndeaproape cu colegii noștri de la Miniclip, pentru a crea împreună jocuri excepționale”, a declarat George Lemnaru, CEO al Green Horse Games.

Miniclip a fost fondată în 2001 și deține un portofoliu de peste 60 de jocuri mobile. Până în prezent, titlurile Miniclip precum 8 Ball Pool™, Golf Battle™, Football Strike™ și Agar.io™ au avut peste 2 miliarde de descărcări.

În februarie 2015, Miniclip a primit o investiție majoritară din partea Tencent, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume și cel mai mare publisher de jocuri la nivel global.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii