Cautare
, Contributor

Travel |
|

Mini-vacanţa de 1 decembrie umple pensiunile şi hotelurile din Alba

Peste 20.000 de persoane sunt aşteptate la festivităţile care vor avea loc la Alba Iulia, de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale, potrivit autorităţilor locale.

Cu mai puţin de o săptămână înainte de 1 Decembrie, hotelierii şi proprietarii de pensiuni din Alba Iulia au anunţat un grad de ocupare de peste 90% pentru mini-vacanța de 1 Decembrie.

Anul acesta, autoritățile din Alba Iulia au pregătit un eveniment care va include trei zile de spectacole, ziua cea mai importantă fiind 1 Decembrie. La evenimente vor asista oficialități din toată țara, iar pe 1 Decembrie președintele ales al României, Klaus Iohannis, va fi prezent la slujba din Catedrala Încoronării şi la parada militară.

“Cu fiecare an ce trece am remarcat o evoluție a numărului de turiști ce vin la Alba Iulia pentru a asista la festivitățile de 1 Decembrie. Românii își doresc să vadă “pe viu” ceea ce televiziunile transmit în fiecare an. Astfel, sperăm ca investiția făcută să bucure sufletele tuturor românilor și nu numai ale albaiulienilor. Ne onorează confirmarea președintelui ales al României, Domnul Klaus Iohannis, și îl vom primi cu mare drag în Cealaltă Capitală a Romaniei”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii