Cautare
, Contributor

Industrie |
|

MINET, investiție de 6,5 milioane de euro într-o linie nouă de producție

Unul dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piața textilelor nețesute din România, compania MINET SA din Râmnicu Vâlcea anunță lansarea unei noi linii de producție.
Linie productie-Minet

Investiția pentru implementarea noii linii de producție, care va fabrica anual 5.000 tone de textile nețesute pentru construcții și industria auto, se ridică la 6,5 milioane de euro.

„Prin această investiție, MINET își continuă misiunea de a aduce în România cele mai noi soluții tehnologice existente la nivel global pentru susținerea dezvoltării a două dintre cele mai importante industrii pentru sectorul economic – construcții și industria auto. Prin asumarea acestei investiții unice în actualul context pandemic, bazată pe un plan de dezvoltare coerent și realizat împreună cu parteneri strategici, continuăm eforturile noastre de a ridica standardul în această industrie și a impulsiona astfel două sectoare economice vitale pentru România”, a declarat Cristian Niculae, directorul comercial al companiei.

Linia de producție are o capacitate de 25.000.000 mp/an și va necesita angajarea și pregătirea profesională a 25 de noi specialiști pentru operarea acesteia.

Grupul din care face partea compania are un plan de investiții de 17 milioane de euro până în 2022, pentru a crește producția și a moderniza tehnologiile de fabricație. Compania a fost fondată în anul 1981 și este parte a grupului de firme cu același nume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii