Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Milka lansează două noi sortimente de ciocolată

Milka își completează portofoliul cu două noi sortimente, Milka Collage: Caramel și Biscuit, Zmeură și Alune
60. Milka

Milka Collage Caramel și Biscuit este o combinație între ciocolata Milka, bucățele de caramel ușor sărat, biscuit crocant și ciocolată intensă, într-un interior cremos. Milka Collage Zmeură și Alune aduce ca noutate gustului ciocolatei Milka, într-un mix de bucăți de zmeură și alune caramelizate.

„Cele două sortimente de ciocolată împreună cu o felicitare personalizată cu câteva versuri tandre pot fi un cadou special pentru femeile dragi din viața noastră. Pentru a-i inspira pe consumatori să-și exprime sentimentele într-un mod unic, în această lună dedicată femeilor, am lansat campania intitulată „Spune-i altfel că e specială”. Invităm iubitorii de ciocolată să intre pe www.orasultandretii.ro și să ofere un colaj de versuri tandre scrise de poetul Iv cel Naiv”, declară Lavinia Ghinescu, Brand Manager Tablets SCE (South Central Europe).

Campania este susținută în perioada 1-9 martie de activări în magazine, unde consumatorii pot achiziționa produse de ciocolată Milka, Poiana și primi diverse premii, iar prin tragere la sorți, camere foto pentru a putea păstra amintirile speciale cu cei dragi.

În trimestrul patru al anului trecut, în România, Milka a înregistrat o creștere cu 3.2 puncte procentuale a cotei de piață (în valoare), comparativ cu aceeași perioadă a anului 2014.

În prezent, ciocolata Milka este vândută în peste 15 țări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii