Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Milionarii ardeleni Mureșan au preluat SEENOW

Teofil Muresan.jpg
Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a fost notificat în ședința din 12 februarie cu faptul că de la 1 februarie serviciul de televiziune și conținut online Seenow a fost preluat de o nouă companie, Direct One News Media, controlată de familia fraților Teofil Ovidiu și Simion Adrian Mureșan, informează Media Expres.

Fosta companie care derula operațiunea, Direct One SA, rămâne acționar în noua firmă cu 3,846%. Cum legea audiovizualului nu prevede cedarea avizului pentru servicii online la cerere, vechea societate și-a retras avizul în momentul notificării noului aviz.

Acționariatul noii societăți este următorul: Direct One SA – 3,846%, Teofil Ovidiu Mureșan (foto) – 30,789%, Mihai Dobrescu – 4,808%, Simion Adrian Mureșan – 30,769%% și Marian Pantazescu – 29,808%.

Vezi AICI averea lui Teofil Ovidiu Mureșan în TOP Forbes 500 Miliardari!

Frații Mureșan sunt doi oameni de afaceri prezentați de presa economică ca deținând Electrogrup din Cluj-Napoca, companie care derulează la nivel naţional proiecte de infrastructură energetică şi de telecomunicaţii. Compania este prezentă în Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Braşov iar în Constanța a încheiat un joint-venture cu două firme germane, care instalează centrale eoliene în România.

Curriculumul lui Pantazescu Marian, celălalt acționar semnificativ în Seenow, include printre altele funcția de CEO la Direct One SA, funcția de președinte al Consiliului de administrație al companiei naționale Poșta Română și director tehnic la Vodafone.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii