Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Miliardarul Larry Ellison își dărâmă noul său conac de 80 de milioane de dolari din Palm Beach 

Larry Ellison rămâne în Hawaii cu normă întreagă și dărâmă conacul din Palm Beach, în valoare de 80 de milioane de dolari, pe care tocmai l-a cumpărat.  
Technology Leaders Address Oracle Open World Conference

Miliardarul Oracle le-a trimis un e-mail angajaților în această săptămână explicându-le planurile sale de viitor după ce au apărut informații despre achiziția unei case de 15.000 de metri pătrați în Florida. Ellison a confirmat că a cumpărat conacul, dar a spus că „dărâmă casa și nu se mută în Florida”, potrivit Recode, scrie Business Insider.

„Anul trecut m-am mutat din California pe insula Lana’i și am devenit rezident al statului Hawaii”, a scris Ellison. “Îmi place aici și nu intenționez să mă mut înapoi în Florida, Texas, California… sau în altă parte”

Proprietatea din Palm Beach se întinde pe o suprafață de 29.744 de metri pătrați, fiind în top trei în zonă, conform unei listări imobiliare.

Casa, realizată în stil toscan, a aparținut managerului de fonduri Gabe Hoffman și numără șapte dormitoare, 11 băi și trei demi-băi, o suită VIP pentru oaspeți, o sală de cinema, o cameră dedicată vinurilor, o bucătărie profesionistă, o piscină și un teren de tenis.

A fost construită în 1998 și nu este clar de ce Ellison ar vrea să o dărâme. Miliardarul deja deține un portofoliu imobiliar extins care include case de milioane de dolari în San Francisco, Malibu, Lake Tahoe, Rhode Island și Japonia.

Totuși, din cele declarate, magnatul tech ce are o avere evaluată de Forbes la 102,8 miliarde de dolari, nu intenționează să locuiască în conac sau în altă zonă din Statele Unite.

El dorește să lucreze în continuare “de pe insulă“, folosindu-se de beneficiile Zoom, după cum le-a spus angajaților săi.

Ellison a cumpărat aproape 98% din insula Lanai în 2012 pentru suma de 300 milioane dolari. Astfel, achiziția a inclus 352.076.339 de mp din cei 364.216.903 de mp de teren ai insulei. 

Lanai, care găzduiește aproximativ 3.200 de locuitori, este cea mai mică insulă locuită din Hawaii și deține plaje senine, teren accidentat și stațiuni de înaltă calitate.

Ellison a lansat aici, în 2018, o companie de wellness numită Sensei, care se focusează pe trei probleme principale: aprovizionarea cu alimente la nivel mondial, nutriție și durabilitate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii