Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Miley Cyrus se mută la Los Angeles

Cunoscuta cântăreață Miley Cyrus a reușit să achiziționeze o superbă vilă în Hidden Hills, Los Angeles, zonă care, în ultimii ani, s-a transformat într-un veritabil cartier rezidențial al celebrităților.  
 aboneaza-te

Cântăreața a plătit cinci milioane de dolari pentru noua proprietate. Casa a fost inițial construită în 1957, însă recent a trecut printr-un amplu proces de renovare și mărire a spațiului de locuit. Noua locuință a lui Cyrus are șase dormitoare, atât la etaj, cât și la parter, patru băi, un living spațios cu șemineu, o bucătărie și o zonă de luat masa, plus un dressing de mari dimensiuni. De asemenea, locuința mai dispune și de un mini cinematograf, cu opt locuri individuale. La exterior, există o terasă superbă cu o zonă de relaxare, o bucătărie în aer liber și spațiu pentru grătar. Desigur, piscina nu lipsește, există chiar și un mic spa. Întreaga proprietate măsoară aproape 5.000 de metri pătrați și se desfășoară pe un teren relativ accidentat, cu o zonă înaltă care coboară către piscină și locul de luat masa.

Miley Cyrus a păstrat discreția privind achiziția acestei proprietăți, întrucât a folosit un fond de investiții pentru a o cumpăra. Fostul proprietar este Steven Baio, fratele actorului Scott Baio (pe care cei care au copii poate și-l amintesc din sitcom-ul See Dad Run de pe Nickelodeon).
Vedeta de 27 de ani a anunțat recent că este din nou singură, după încheierea unei relații care a durat mai puțin de un an cu australianul Cody Simpson. Așadar, este posibil ca Miley să vrea să facă anumite schimbări în viața ei, printre acestea numărându-se și transformarea noii achiziții într-o reședință permanentă, mai ales că și-a vândut casa din Malibu la începutul acestui an.

Foto Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii