Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Uncategorized |
|

Mike Bloomberg va sprijini campania lui Joe Biden cu 100 de milioane de dolari

Fost primar al New York-ului și fost candidat la alegerile prezidențiale din 2020, Mike Bloomberg, ar trebui să cheltuiască 100 de milioane de dolari pentru a-l ajuta pe Joe Biden să câștige.
 aboneaza-te
Mike Bloomberg

Banii vor fi folosiți pentru a-i oferi cât mai mulți votanți fostului vicepreședinte Biden în Florida prin finanțarea reclamei televizate și digitale atât în ​​engleză, cât și în spaniolă, a declarat pentru NBC News o purtătoare de cuvânt a Bloomberg. Ultimul impuls financiar oferă taberei Biden mai multă flexibilitate pentru a cheltui bani în alte state cheie, cum ar fi Pennsylvania, Nevada și Minnesota.

Măsura ar putea, de asemenea, să exercite presiuni asupra republicanilor și asupra campaniei Trump pentru a cheltui mai mult în Florida, cheltuind mai puțin în alte state.

În august, Biden a strâns o sumă colosală, de 364 milioane de dolari, comparativ cu campania lui Trump, care a strâns doar 210 milioane de dolari.

Până în acest an, campania Trump a cheltuit peste 800 de milioane de dolari, potrivit unei recente anchete a New York Times privind cheltuielile campaniei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii