Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Mihaly Lieb – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Mihaly Lieb Avere: 17-18 milioane de euro Varsta: 45 de ani Resedinta: Satu Mare Domeniu/Companie: Componente auto  

Omul de afaceri Lieb Mihaly este unul dintre cei mai importanţi importatori şi distribuitori de piese auto de schimb din România şi Ungaria, prin intermediul firmelor Autonet Import şi Autonet Import Magyarország. Autonet este din 2005 membră a ATR – asociaţia celor mai mari importatori şi distribuitori de piese de schimb pentru automobile din Europa. Grupul Autonet lucrează cu circa 9.000 de clienţi, dispunând de 250 de vehicule proprii şi şase centre mari de distribuţie în România şi Ungaria. La acestea se mai adaugă 28 de depozite regionale în ţară.

În acelaşi timp, Autonet are circa 1.000 de salariaţi, media de vârstă a acestora fiind de 32 de ani. Deşi piaţa auto s-a contractat în anii de criză, situaţia financiară a grupului din Satu Mare nu a fost afectată, ci din contră. Anul trecut, grupul a avut o cifră de afaceri de circa 110 milioane de euro, în creştere cu circa 7% faţă de 2009, respectiv 5% raportat la 2008 – an în care aproximativ 8 milioane de euro a reprezentat cifra de afaceri realizată în Ungaria. Principalii jucători pe piaţa de importatori şi distribuitori de piese auto din Romania sunt Autonet, Autototal, Augsburg şi Meteor.

În portofoliul lui Mihaly Lieb se mai află şi Lubexpert, companie care are ca obiect de activitate distribuţia de lubrifianţi, Forsius – distribuitor de vopsele, şi Partslife, care asigură soluţii pentru tratarea şi reciclarea deşeurilor produse de industria auto.

Vezi care era averea lui Mihaly Lieb în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii