FacebookTwitterLinkedIn

Mihai Voicu coordonează divizia Business Law (Corporate, Drept Comercial, Fuziuni și Achiziții, Fiscalitate, Insolvență și Dreptul Muncii) în cadrul ONV LAW, iar anterior a deținut alte două mandate de Vicepreședinte în cadrul Legal Netlink Alliance, se arată într-un comunicat. 

“Prezenta numire este o confirmare a angajamentului ONV LAW față de Legal Netlink Alliance, a calității serviciilor noastre juridice și a implicării susținute în cadrul organizatiei, în care suntem membri încă din 2009. Alături de companiile membre LNA, societăți de avocați independente din toată lumea, care acoperă întreg spectrul de servicii juridice comerciale, ONV LAW a asistat cu succes un numar de peste 150 de clienți multinaționali până în prezent”, a declarat Mihai Voicu. 

Înființată în urmă cu peste 20 de ani, Legal Netlink Alliance reunește 95 de societăți de avocați independente de pe toate continentele, oferind clienților asistați de acestea acces la resursele rețelei și expertiză juridică locală specializată într-un număr de peste 140 de orașe din 35 de țări. 

ONV LAW este o companie independentă de pe piața locală și singura societate de avocați din România membră în cadrul Legal Netlink Alliance. Fondată în 2000, ONV LAW acordă consultanță juridică clientilor privați și instituționali în domenii precum achiziții publice și concesiuni, market entry, dreptul aviației și infrastructură aeroportuară, dreptul societar, dreptul muncii, dreptul concurenței, dreptul mediului, precum și dreptul digital.