Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Mihai Tudose, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, luni seara, pe Mihai Tudose (PSD) drept candidat la funcţia de prim-ministru.
Mihai Tudose PSD

Klaus Iohannis a declarat: „Această criză prin care trecem (…) dăunează grav României. Dăunează economiei românești, imaginii României în lume. Această criză trebuie terminată foarte repede”.

Mihai Tudose a fost propus de reprezentanții alianței PSD şi ALDE în cadrul consultărilor de la Palatul Cotroceni din această după-amiază.

Klaus Iohannis: „Trebuie să avem cât se poate de repede un guvern care să încerce să rezolve problemele apărute din cauza acestei crize pornite din interiorul PSD”, a spus preşedintele”.

Mihai Tudose, născut la 6 martie 1967, la Brăila, este absolvent al Facultății de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir din București (1995) și al cursului postuniversitar „Management și gestiunea afacerilor” (2001), la Facultatea de Științe Economice, Universitatea Dunărea de Jos din Galați.

În 2010, a obținut titlul de doctor în domeniul Științe Militare și Informații, pe tema ”Protecția infrastructurilor critice”, la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”’, Serviciul Român de Informații.

A fost ministru al Economiei, Comerțului și Turismului. (17 dec. 2014 — 17 nov. 2015) și ministru al Economiei în Guvernul Grindeanu.

VEZI AFACERILE FIRMELOR DE CERCETARE DE PIAȚĂ – ANUL 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii