Cautare
, Staff

Lideri |
|

Mihai Tentea și Ciprian Daroczi au ocupat locul 18, după patru manșe în concursul olimpic de bob două persoane de la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud

Mihai Cristian Tentea şi Nicolae Ciprian Daroczi, cei mai tineri participanți din competiția olimpică de bob două persoane și-au încheiat participarea la PyeongChang 2018 pe locul 18 din cele 30 de echipaje prezente la start, potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român (www.cosr.ro).  
shutterstock_795298690

Particpianții români, ambii în vârstă de 19 ani au intrat în cea de a doua zi de concurs de pe poziția a 16-a. În primele două manșe, tandemul Tentea/Daroczi s-a clasat pe locul 14 în prima manșă (49,69 secunde) și pe 17, cu 49,62 secunde, în cea de-a doua. Cumulat, după primele două manse, cei doi aveau 1:39,31, echivalentul locului 16.

După manșă a treia, românii au coborât pe poziția a 19-a, rămânând totuși în clasamentul primelor 20 de echipe clasate în concurs.

În manșa finală au luat startul doar primele 20 de locuri. Lipsiți de presiune, românii au scos cel mai bun timp al lor, 49,64 secunde și au mai urcat un loc. La final, s-au clasat pe poziția cu numărul 18, fiind felicitați inclusiv de președintele Federației Internaționale de Bob și Skeleton, italianul Ivo Ferriani, conform datelor furnizate de site-ul Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

 “Suntem foarte fericiti, a iesit bine. Au fost patru manse in care am dat tot ce am avut mai bun si am reusit sa obtinem ceea ce ne-am dorit, adica un loc intre primii 20. Mai avem nevoie de foarte multe antrenament sa ajungem la nivelul celorlalti la start. Ne dorim mai mult, deja ne gandim la viitor. Suntem tineri, avem numai 19 ani, vom munci mai mult si suntem siguri ca in 2022 vom fi mai sus”, a declarat pilotul de bob Mihai Tentea, potrivit cosr.ro.

După strânsă bătălie, titlul olimpic de la această probă a fost ocupat de echipa Germaniei alături de cea a Canadei, în timp ce locul al treilea este ocupat de participanții Letoniei.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii