Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Mihai Şora se simte bine la o zi după operație

Filosoful Mihai Şora, în vârstă de 101 ani, se simte bine după operaţia suferită miercuri din cauza unor probleme la colecist, a declarat medicul Silviu Negoiţă, purtătorul de cuvânt de la Spitalul Elias, agenției de presă News.ro.
 aboneaza-te
EMIL CIORAN - VERNISAJ - EXPOZITIE - DOCUMENTE

Silviu Negoiță, medic la Spitalul Elias din București, a declarat: „Domnul Şora este bine, se reface în limitele vârstei de 101 ani, este conştient, vorbeşte, nu au apărut complicaţii. Ne propunem ca mâine (sâmbătă, n.r) să-l transferăm pe secţie, pentru 3-4 zile, şi când va dori şi în funcţie de cum se va simţi, aici va avea un cuvânt de spus şi soţia, să meargă acasă”, conform News.ro.

Luiza Palanciuc Şora, soţia filosofului, a comunicat presei, după intervenţia chirurgicală de miercuri că „doctorii au făcut un adevărat miracol”.

Mihai Şora a participat la protestele din ultima perioadă, care au avut loc în Piaţa Victoriei, devenind, aşa cum l-au numit jurnaliştii corespondenţi ai agenţiilor străine în România, „portavocea mobilizării societăţii civile” împotriva „abaterilor” guvernării din România.

VEZI TOP COOL PERSONALITĂȚI – FORBES

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii