Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Mihai Pătraşcu, evoMAG: „Ne aşteptăm la o creştere de aproximativ 20% a vânzărilor în perioada următoare, pe fondul cumpărăturilor generate de începerea noului an şcolar”

Începerea noului an școlar aduce vești bune pentru comercianți. Magazinele își vor crește substanțial veniturile și vor oferi, de asemenea, promoții avantajoase pentru clienții lor.
Mihai_Patrascu_CEO_evoMAG

Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG, consideră că toate aceste creșteri se datorează acestui motiv, iar toamna aceasta va aduce pentru evoMAG creșteri de peste 20% în vânzări, menționând că o astfel de creștere se va resimți la nivelul întregii piețe de retail online IT&C.

Pentru că pregătirile pentru noul an şcolar au început deja, evoMAG vine în întâmpinarea cerinţelor clienţilor şi le oferă ultrabook-uri, imprimante, tablete şi televizoare/monitoare la preţuri reduse cu până la 50%.

De asemenea,  jocurile şi jucăriile educative sunt la reducere până pe 3 septembrie, preţurile acestor tipuri de produse fiind mai mici cu până la 23%. Jocurile pentru PC, PS4 sau Xbox One se vor putea găsi și la jumătate de preț.

Citește și: evoMAG intră pe piaţa asigurărilor

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii