Cautare
, Contributor

Forbes.com

Telecom |
|

Mihai Ghyka părăsește Vodafone România

Mihai_Ghyka.jpg
Mihai Ghyka, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, a decis să plece din companie, începând cu 28 februarie 2013.   “Perioada petrecută în Vodafone a fost una dintre cele mai interesante din cariera mea (…). În perioada imediat următoare, mi-am propus să mă ocup de câteva proiecte personale și să petrec mai mult timp cu familia și cei apropiați.”, a declarat Mihai Ghyka.

Reprezentanții Vodafone susțin că din iunie 2011, când s-a alăturat Vodafone, Mihai Ghyka a contribuit semnificativ la o mai bună abordare a consumatorilor și a ofertelor adresate lor. El a condus mai multe proiecte strategice inovatoare cum ar fi reamenajarea a peste 100 de magazine Vodafone, lansarea primului Vodafone Experience Store și a serviciului Zonga Music.

Înainte de a veni în Vodafone, Mihai a fost Președinte și General Manager al Bergenbier România (fostul InBev). Mihai a lucrat peste 10 ani în FMCG, având mai multe roluri de conducere în departamentele Financiar și Marketing  ale acestei  companii, atât în Romania, cât și pentru regiunea Balcani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii