Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Mihai Fifor este noul ministru al Apărării, iar Gheorghe Şimon a preluat portofoliul Economiei. Noii miniştri au depus jurământul la Cotroceni

Mihai Fifor va prelua portofoliul de la Apărare, urmând ca deputatul Gheorghe Şimon să ocupe funcţia de ministru al Economiei, poziţie ocupată în prezent de Fifor.
 aboneaza-te
14. Mihai Viorel Fifor

Dragnea a declarat că l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis de cele două numiri de la Economie şi Apărare, şeful statului “de principiu” fiind de acord cu noile schimbări din Guvernul Tudose. Ceremonia de învestire a noilor miniştri a avut loc la ora 15.00, după ce şeful statului a semnat decretele de numire în funcţii, informează Mediafax

Noii miniştri ai Apărării şi Economiei, Mihai Fifor, respectiv Gheorghe Şimon au depus jurământul de credinţă într-o scurtă ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Cei doi au depus jurământul în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, a preşedinţilor Camerelor Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu şi Liviu Dragnea, a premierului Mihai Tudose şi a vicepremierilor Sevil Shhaideh şi Marcel Ciolacu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii