Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Mihai Fifor a demisionat din funcția de ministru al Apărării

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, şi-a anunţat, luni, demisia din funcţie, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD. De asemenea, Gabriela Firea a anunţat că a demisionat din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti în semn de protest faţă de „blocarea” alegerilor la această organizaţie în ultimii doi ani, informează News.ro.
14. Mihai Viorel Fifor

Mihai Fifor a declarat luni, înaintea Comitetului Executiv Național al PSD: „Am mulţumit pentru susţinere şi încrederea pe care mi-au acordat-o, zic eu, în două rânduri, o dată ca ministru al Economiei şi a doua oară ca ministrul al Apărării Naţionale. Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun şi sper că nu am înşelat încrederea nimănui. Pe de altă parte, am făcut o analiză foarte serioasă, am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni şi am considerat că pot să merg lângă echipă la partid, să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează”.

Mihai Fifor deține funcția de ministru al Apărării din septembrie 2017.

La rândul său, Gabriela Firea a spus, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD: „Mi-am depus acum demisia din calitatea de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani de zile domnul Dragnea a blocat alegerile la această organizaţie şi la alte câteva din ţară, probabil pentru a fi vulnerabili”, conform News.ro.

Gabriela Firea a spus că ar trebui amendat Statutul PSD, astfel încât interimatul să nu poată dura doi ani.

În ședința Comitetului Executiv al PSD se va discuta o posibilă remaniere a Guvernului Dăncilă. De asemenea, vor fi anunțate noi numiri pe funcţii în interiorul partidului, dar şi eventuale sancţiuni împotriva Gabrielei Firea, critic vehement al liderului partidului, Liviu Dragnea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii