Cautare
, Forbes Staff

Leadership |
|

Mihai Daraban, reconfirmat în poziția de președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României

Adunarea Generală a membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României și-a ales noua conducere pentru următorul mandat de cinci ani.
Mihai Daraban

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a fost reconfirmat drept președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, cu unanimitate de voturi. El ocupă această a doua funcție din iunie 2014.

„Obiectivul nostru este de a sprijini companiile românești și de a asigura un dialog real între mediul de afaceri și autorități. Sistemul cameral deține cea mai puternică infrastructură de afaceri la nivel național și ea este pusă la dispoziția companiilor membre din toată țara. Vom promova în discursul public temele de interes major pentru firmele din România: nevoia de predictibilitate a deciziilor guvernamentale, simplificarea legislației, reducerea birocrației, stimularea investițiilor și, un lucru extrem de important – optimizarea cheltuielilor publice. Fără o optimizare a cheltuielilor, domenii vitale precum educația, sănătatea sau infrastructura, nu vor putea beneficia de nivelul necesar de investiții publice”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Mihai Daraban.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii