Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Mihaela Triculescu este noul președinte ANAF

Premierul Viorica Dăncilă a semnat, joi, decizia de numire a Mihaelei Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienţă în mediul privat, în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat, informează AGERPRES. Mihaela Triculescu îl înlocuieşte pe Ionuţ Mişa.
anaf-romania

Desemnarea Mihaelei Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, se precizează în comunicatul de presă al guvernului.

„Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experienţă. În ultimii trei ani a fost practician în insolvenţă, asigurând managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii. Noul preşedinte ANAF este licenţiat în economie şi absolvent al studiilor de master disciplina <<Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor>> la Universitatea din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice”, se arată în comunicat.

Joi, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat că i-a solicitat premierului Viorica Dăncilă demiterea preşedintelui ANAF, Ionuţ Mişa, motivând că această instituţie “trebuie să-şi schimbe radical comportamentul în economie”.

IATĂ AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – DECEMBRIE 2018

VEZI ȘI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN MEDIUL URBAN – DECEMBRIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii