Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Mihaela Constantinescu – 500 Miliardari Ediţia 2011

Nume: Mihaela Constantinescu Avere: 17-18 milioane de euro Varsta: 57 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Comerț cu ridicata al deșeurilor Pasiuni: masini

Companiile pe care le controlează împreună cu Adrian Sorescu au avut, anul trecut, un profit cumulat de peste 5,1 milioane de euro. Iar portofoliul celor doi nu este variat şi nici foarte extins. Femeia de afaceri de 57 de ani deţine în coproprietate cu Adrian Sorescu trei companii : Energrom, Remat Gorj SA şi Remat SA Galaţi, toate având ca domeniu de activitate comerţul cu deşeuri. Un domeniu în care afacerile au crescut în 2010.

Însă cifrele oficiale de la Ministerul Finanţelor Publice demonstrează că businessurile celor doi au fost cu mult peste medie anul trecut. Ce-i drept, dublarea afacerilor Energrom, principala companie din grup, de la 33 de milioane de euro, în 2009, la 78 de milioane de euro, în 2010, a reprezentat în fapt o revenire. După ce, în 2009, afacerile cumulate controlate de cei doi au înregistrat cea mai drastică scădere din ultimii cinci ani, până la aproximativ 46 de milioane de euro.

Nu doar Energrom a înregistrat dublarea veniturilor, anul trecut, ci şi Remat Gorj, care a avut în 2010 o cifră de afaceri de 23 de milioane de euro, faţă de doar 11,6 milioane de euro, în 2009. Iar în cazul celor două afaceri de mai mici dimensiuni, respectiv Remat Gorj şi Remat Galaţi, nu rulajul este important, ci faptul că au revenit pe profit, după pierderi consistente, în 2009.

Vezi care era averea Mihaelei Constantinescu în 2010

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii