Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Miercuri aflăm când se dă startul programului Casa Eficientă Energetic

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, va anunța miercuri data de start a programului Casa Eficientă Energetic pentru populaţie.
shutterstock_casa-bani-house-despagubire-money-bani

Ministrul va oferi și detalii despre lansarea în consultare publică a ghidului pentru programul Casa Eficientă Energetic pentru instituţii publice (şcoli, grădiniţe), transmite Agerpres.

Astfel, proprietarii de case din România vor putea obține o primă în valoare de maxim 15.000 de euro, prin care îşi pot eficientiza din punct de vedere energetic imobilele, potrivit anunțului făcut în 12 mai de ministrul Mediului, Costel Alexe, în conferinţa de lansare în consultare publică a Ghidului de finanţare pentru Programul “Casa Eficientă Energetic”.

Ministrul de resort a estimat atunci că de Programul “Casa Eficientă Energetic”, al cărui buget este de 100 de milioane de euro, vor putea beneficia aproximativ 9.000 de proprietari de case.

El a precizat că, în prezent, în România există case care pierd prin pereţi cel puţin 30% din energia pe care au în interior, 25% prin acoperişuri şi 25% prin ferestre.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii