Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Miele provoacă bucătarii creativi cu noua gamă SmartLine

Varietatea de echipamente din gama Smartline include plite cu inducție, Teppan Yaki, ochiuri cu gaz, inducție wok și hote. Împreună formează un adevărat centru de gătit, care elimină granițele dintre bucătărie și restul casei.
miele

Piesă centrală a acestui ansamblu este, în multe cazuri, o plită cu inducție, cu lățimea de 60 cm, alături de care pot fi montate o hotă și alte module, ce pot fi amplasate pe ambele laterale.

„Plecând de la această fundație, creativitatea nu cunoaște limite, două sau mai multe hote pot fi integrate, de exemplu, într-un șir de unități”, spune Ina Laukötter, Director Product Management Hobs and Hoods al Miele.

Toate modulele SmartLine au o adâncime de 52 cm, iar suprafaţa din sticlă, fără rame, permite instalarea la nivel sau pe suprafață. Comenzile touch (SmartSelect) oferă un design premium, devenind vizibile pe ecranul ceramic negru doar atunci când aparatul este în funcțiune.

„Aceste detalii subliniază aspectul estetic și descriu congruență în design, ceea ce recomandă SmartLine ca propunerea ideală pentru bucătăriile de tip open-space”, spune Laukötter.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii