Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

Miele Point Dorobanți a înregistrat vânzări de 400.000 de euro, în primul an de la deschidere

Miele Point Dorobanți, al doilea magazin deschis de producătorul de electrocasnice premium Miele în București, a înregistrat vânzări de 400.000 de euro, în primul an de la inaugurare.
 aboneaza-te
Miele_Loredana_Butnaru_Adrian_Hadean

Investiția inițială realizată de Miele în deschiderea magazinului, în septembrie 2016, a fost de 100.000 de euro.

Magazinul Miele Point Dorobanți are o suprafață de 100 de metri pătrați, iar în cadrul acestuia sunt expuse toate categoriile de produse Miele disponibile în România, de la accesorii şi consumabile, până la espressoare, maşini de spălat rufe și uscătoare, sisteme de călcat, mașini de spălat vase, frigidere şi electrocasnice încorporabile.

În primul an de funcționare, cea mai mare comandă înregistrată în magazin a fost de 60.000 lei.

„Sărbătorim un an de la deschiderea Miele Point Dorobanți, al doilea magazin al brandului din București, prin intermediul căruia am reușit să le oferim și mai multor clienți posibilitatea să interacționeze în mod direct cu electrocasnicele premium Miele, să le vadă și să le testeze, aspecte esențiale în luarea deciziei de cumpărare. Vom continua să dezvoltăm rețeaua de magazine în care pot fi găsite electrocasnicele Miele, pentru a oferi o acoperire națională și mai bună”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

În București, compania deține și cel mai mare magazin din rețea, showroom-ul Miele din Piața Presei. La nivel național, Miele are trei magazine proprii și cinci magazine exclusive, deschise în regim de franciză, în orașe mari din țară: Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Brașov și Cluj-Napoca.

În prezent, cele trei magazine proprii, Miele Point și Miele showroom din București și Miele Point din Constanța, alături de cele cinci unități exclusive generează 60% din vânzările companiei, la nivel național.

Deschiderea magazinului Miele Point în București a făcut parte din planul de extindere a rețelei, început în urmă cu patru ani, când showroom-ul Miele din Otopeni a fost relocat în Piața Presei din București.

În prezent, produsele Miele sunt comercializate în peste 60 de magazine din țară, care se înscriu în cinci categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt vândute doar electrocasnicele brandului, magazine proprii, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT.

Miele produce aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii