Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Miele a lansat singurul cuptor din lume combinat cu aburi și microunde

Producătorul de echipamente electrocasnice premium, Miele, a lansat un produs innovator – un cuptor combinat cu aburi și microunde.
 aboneaza-te
Miele

„Noul DGM 6800, singurul produs incorporabil din lume care combină funcțiile cuptorului cu aburi cu beneficiile cuptorului cu microunde, este soluția ideală pentru a rezolva problema spațiului în bucătării”, declară Loredana Butnaru, Director Vânzări, Miele România.

Pentru prepararea la abur a mâncărurilor, Miele folosește tehnologia de procesare a vaporilor MultiSteam. O inovație în bucătărie, această tehnologie asigură răspândirea uniformă a aburilor și distribuția temperaturii în incinta cuptorului, pentru o gătire rapidă, adecvată și sănătoasă a alimentelor. Acest mod de preparare a alimentelor permite reținerea culorii acestora, a texturii și a nutrienților.

Noul cuptor Miele DGM 6800 este un produs încastrabil într-un corp de mobilier de 45 cm înălțime. Face parte din linia de design PureLine  și este disponibil pe culorile: inox, negru obsidian, alb briliant și brun de Havana. Contopindu-se cu fundalul, se potrivește astfel în designul unei bucătării moderne, în care scopul principal este utilizarea unui număr minim de materiale. Pentru aceste caracteristici, produsul a fost recompensat recent cu premiul „Red Dot Design Award”, pentru excelență în design.

Miele este unul dintre cei mai mari producători independenți de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.660 de angajaţi, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări şi în 50 de ţări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2013-2014 a obţinut vânzări în valoare totală de 3,22 de miliarde de euro. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii