FacebookTwitterLinkedIn

Fabrica din Bielefeld este una dintre cele mai vechi unități de producție ale companiei Miele, cu o istorie de aproape 100 de ani, fiind inaugurată în 1916. Cele mai cunoscute produse ale fabricii sunt aspiratoarele și mașinile de spălat pentru uz casnic.

Investiția a fost făcută în divizia de profesionale, în carul căreia Miele produce echipamente destinate industriei de îngrijire a sănătății, pentru spitale, laboratoare medicale. Dintre cei 1.800 de angajați ai fabricii, 300 lucrează în centrul de cercetare pentru producția ultimei generații de game profesionale de curățare, ce urmează să fie lansată pe piață.

Investiția a fost făcută în divizia de profesionale, în carul căreia Miele produce echipamente destinate industriei de îngrijire a sănătății, pentru spitale, laboratoare medicale. Dintre cei 1.800 de angajați ai fabricii, 300 lucrează în centrul de cercetare pentru producția ultimei generații de game profesionale de curățare, ce urmează să fie lansată pe piață, au mai anuțat reprezentanții companiei.

Miele estimează în urma acestor investiții o creștere a capacității de producție cu circa 30% și o scădere a consumului de energie cu peste 10%.