Cautare
, Staff

Gastronomie |
|

Miele devine partener exclusiv de echipamente de bucătărie pentru „The World’s 50 Best Restaurants”

Miele continuă să își intensifice cooperarea cu „The World’s 50 Best Restaurants”. Compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial a devenit partenerul exclusiv de echipamente de bucătărie al organizației internaționale de premiere a gastronomiei.
miele

Topul The World’s 50 Best Restaurants” este deținut și organizat de către grupul William Reed Business Media. Clasamentul este realizat pe baza voturilor a peste 1.000 de experți internaționali și promovează actualele destinații de top în domeniul experiențelor culinare. Lista și premiile oferă, în același timp, și un indicator al trendurilor globale în ceea ce privește haute cuisine-ul.

În plus, Miele va oferi și premiul Miele One To Watch” restaurantelor în plină expansiune pe scena dining-ului premium. Acest premiu este o recunoaștere a talentelor în devenire și identifică restaurantele ce au potențial de a fi promovate, în viitorul apropiat, pe lista celor mai bune din lume.

50 Best și Miele împart pasiunea pentru gătit la cel mai înalt nivel, pentru experiențe desăvârșite și aspirația către perfecțiune”, spune Axel Kniehl, Executive Director Marketing și Sales al grupului Miele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii