Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Mid Europa Partners achiziționează Rețeaua de sănătate Regina Maria

Mid Europa Partners, una dintre cele mai mari firme de private equity, axată pe Europa Centrală si de Est și Turcia, anunță preluarea Rețelei de sănătate Regina Maria. În prezent, tranzacția este supusă aprobării anti-trust și se așteaptă a fi finalizată în ultimul trimestru al anului 2015.
medici_doctori_spital.jpg

„ Avem convingerea că în perioada următoare, cu suportul noilor acționari, vom accelera ritmul de creștere al companiei. Credem că expertiza cu care vine Mid Europa în domeniul serviciilor medicale va contribui la succesul proiectelor noastre”, spune  Fady Chreih, CEO al Regina Maria,

Regina Maria are aproximativ 300.000 de abonamente corporate, fiind principalul operator privat de servicii de sănătate premium din România, cu o prezență națională prin 22 de locații proprii din București și din țară.

„Regina Maria reprezintă o platformă de dezvoltare puternică pentru capitalizarea oportunităților semnificative de creștere în piața serviciilor medicale din România. Rețeaua de sănătate Regina Maria are o bază de clienți corporate și retail în creștere”, apreciază Nikolaus Bethlen, Partener al Mid Europa care conduce activitățile companiei în țară.

În tranzacție au fost implicați din partea Mid Europa – Csanad Daniel, Tas Tobias, Albert Jelinek și Bartosz Malecki, avându-i alături pentru consiliere juridică pe avocații de la White & Case și Bondoc și Asociații, pe Ernst&Young pentru consiliere financiară și Banca Comercială Română (Erste Group), în calitate de consultant M&A și bancă finanțatoare a tranzacției.

Mid Europa Partners, o firmă independenta de private equity de top, operând din Londra, Budapesta, Varșovia și Istanbul, consiliază și administrează fonduri totale de aproximativ 4,2 miliarde de euro.

Anul trecut, Regina Maria a avut afaceri la nivel de grup de 55 milioane euro, iar pentru 2015 vrea să ajungă la 67 milioane de euro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii