FacebookTwitterLinkedIn

„Datele furnizate de IDC arată o creștere de zece ori a volumului de date la fiecare 5 ani și estimează că un utilizator își desfășoară activitatea pe cel puțin patru device-uri în fiecare zi, iar aceste tendințe influențează modul în care utilizatorii vor să prelucreze datele, să le analizeze și să le acceseze”, a declarat Marius Filipaș, server & tools Business Group Lead, Microsoft România.

Vezi câți bani se estimează ca va aduce la bugetul Uniunii Europene tranziția la soluțiile bazate pe date

,,Complexitatea de date, diversitatea surselor din care provin, calitatea lor, modul de interpretare și vizualizare a acestora reprezintă provocările utilizatorilor de business în ceea ce privește analiza de date. Power BI este destinat companiilor de orice mărime, care pot astfel  să analizeze și să înțeleagă datele mai rapid. Informațiile devin  ușor accesibile pentru orice membru al echipei, pot fi traduse în moduri vizuale și, mai ales, pot fi accesate de oriunde și de pe orice device”, a mai explicat Filipaș.

Prin Power BI, Microsoft oferă aceste tipuri de informații pentru un miliard de utilizatori. Office 365 a fost adoptat la scară largă și continuă să crească – unul din patru clienți enterprise utilizează acum Office 365, susțin Reprezentanții Microsoft.