FacebookTwitterLinkedIn

Un cititor al publicației Inquirer a anunțat că, în ciuda faptului că nu și-a rezervat o copie a Windows 10, a descoperit în calculatorul său un folder nou ( ~BT folder) care a devenit „lăcașul” noului sistem de operare. El nu și-a propus să facă upgrade la Windows 10 și nu a făcut o cerere de rezervare.

„Am găsit în acest folder care ocupă de la 3,5 la 6 GB inserat ‘$Windows.~BT’. Inițial, am crezut că upgrade-ul este opțional, după cum a spus Microsoft. Mai știu două persoane care au trecut printr-o situație similară, mai mult, Windows 10, pe lângă faptul că se descarcă, încearcă să se instaleze ori de câte ori este pornit calculatorul”, a declarat cititorul pentru publicația citată.

În momentul în care Inquirer i-a întrebat pe cei de la Microsoft ce se întâmplă, compania a transmis că userilor care au solicitat să primească update-uri automate prin Windows Update, li se pregătesc calculatoarele pentru Windows 10. Astfel că, li se descarcă automat fișierele de care au nevoie pentru a fi gata de a instala Windows 10 atunci când se vor decide să facă update.

Care este cel mai criticat aspect al Windows 10