Cautare
, Contributor

Tech |
|

Microsoft amână lansarea ultimei versiuni a Windows 10 Mobile 

Dacă ești un insider al Windows, probabil ai aflat că Microsoft a decis să amâne lansarea versiunii 10536  a Windows 10 Mobile pentru câteva săptămâni, după ce a descoperit un bug în utlimele clipe, informează Softpedia.
windows 10

Decizia companiei n-a avut un efect tocmai plăcut în întreaga comunitate, totuși se pare că nu toată lumea a fost dezamăgită.

Din greșeală, Microsoft a scăpat unor testeri noua versiune, iar aceștia s-au grăbit să o instaleze, astfel compania s-a trezit cu sute de utilizatori care au instalat versiunea înainte de a realiza ce se întâmplă și de a opri download-ul.

Într-o scurtă declarație pe Twitter, Gabe Aul, șeful programului Windows Insider, și cel care a transmis veștile proaste privind amânarea lansării, a confirmat incidentul și a anunțat că în jur de 200 de useri au instalat noua versiune, în urma evaluării datelor primite.

Gabe Aul a explicat utilizatorilor că dacă nu au instalat această versiune, nu ar trebui să fie supărați fiindcă le salvează timp, în contextul în care cei care s-au grăbit vor trebui să reinstaleze sistemul atunci când versiunea Windows 10 Mobile 10536 va fi lansată.

Microsoft se așteaptă acum să lanseze versiunea 10536 în următoarele zile, cât timp echipa Windows a promis că va lucra zi și noapte până se va întâmpla acest lucru.

Microsoft descarcă Windows 10 pe calculatorul tău, din oficiu, pentru orice eventualitate

Care este cel mai criticat aspect al Windows 10

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii