Cautare
, Contributor

Tech |
|

Microsoft adaugă un comparator de preţuri în browser-ul Edge

Edge, browser-ul web construit de Microsoft, aduce noi îmbunătățiri, inclusiv un comparator de preţuri. 
 aboneaza-te
Microsoft_EDU_16.06_2

Browser-ul Chrome al celor de la Microsoft vă include un comparator de preţuri, scrie news.ro. Utilizatorii îl vor putea folosi pentru a vedea dacă un anumit produs se găseşte mai ieftin în stocul altui magazin online.

Comparatorul de preţuri face parte din serviciul de bookmarking “Collections” şi va fi afişat în bara laterală a browser-ului. 

Modul de folosire e simplu: când utilizatorul se află în pagina unui produs, vor fi afişate magazine care vând acelaşi produs şi preţurile la care acesta este disponibil. Magazinul cu cel mai mic preţ va fi subliniat.

Comparatorul de preţuri nu are funcţii avansate, cel puţin în această primă fază. Nu se poate vedea un istoric al preţului, de exemplu, pentru un anumit produs, și nu există posibilitatea setării alertelor în cazul scăderii preţului.

Microsoft spune că nu opreşte taxe de afiliere pentru cumpărăturile făcute de utilizatori prin intermediul comparatorului său de preţuri, însă asta se poate schimba.

Comparatorul de preţuri nu este singura noutate pregătită pentru Edge. Acesta îmbunătăţeşte suportul pentru PDF-uri şi oferă acum un instrument foarte bun de realizare a capturilor de ecran, prin care utilizatorii pot salva orice zonă dintr-o pagină şi chiar o pagină web întreagă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii