Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

Michele Grassi este noul director general al Enel Energie

Michele Grassi a fost numit director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, cele două companii de furnizare de energie ale grupului Enel.
michele grassi

Cu o experiență de peste 17 ani în sectorul energiei electrice, Michele Grassi a fost responsabil de proiecte variate și a avut responsabilități diferite în cadrul grupului Enel, în special în zonele de customer care și furnizare. Și-a început carieră în funcția de Key Account Manager pentru piața liberă, devenind apoi Customer Service Manager pentru zona Italia de Sud, gestionând activitatea de furnizare pentru 9 milioane de clienți.

Înainte de a se alătura Enel România, a condus echipa Enel.Si – companie a grupului Enel specializată în francize în Italia; ulterior aceasta a fost incorporată în divizia Enel de Piață.

În calitate de director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, Michele Grassi va coordona toate activități de furnizare și vânzare ale Enel în România, dar și cele de customer care și departamentul care gestionează serviciile cu valoare adăugată.

Cele două companii au o bază de 2,7 milioane de clienți și furnizează electricitate în 10 județe din România, respectiv Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Călărași, Ialomița, Tulcea, Constanța, Ilfov, Giurgiu și București.

Michele Grassi deține o diplomă de licență în inginerie electro-tehnică.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii